Wie zijn wij?

Foeders Online is een verlengstuk van onze passie voor bieren die we reeds jaren serveren aan onze gasten bij Foeders in Amsterdam. Omdat we alle brouwerijen bezoeken waar we mee werken, en zo een persoonlijke band opbouwen met alle brouwers, kwamen we in de mogelijkheid om rechtstreeks te importeren. Toen werd het tijd om de handen in elkaar te slaan met Melger’s Haarlem. Deze verenigde krachten zorgen er nu voor dat onze gasten bij Foeders en de mensen thuis steeds de meest verse bieren krijgen, aan de best mogelijke prijs.

Onze visie?

Het contact met alle brouwers die we vertegenwoordigen vinden we heel belangrijk. Wij willen ambassadeurs zijn van de meest authentieke vakmannen en -vrouwen. Connectie en samenhorigheid is waar we voor gaan. Op deze manier komen we ook tot een unieke selectie. Ook hebben we zo volledige controle op de versheid van de bieren. En omdat wij niet met distributeurs werken, hebben wij een voor Nederland uniek assortiment, aan de beste prijs.

Onze missie?

Zoveel mogelijk mensen blij maken met het grote scala aan smaken wat bier ons te bieden heeft. Brouwerijen zo goed mogelijk vertegenwoordigen en hun verhalen tot bij jullie in de huiskamer brengen. Steeds op zoek gaan naar unieke brouwerijen en bieren die het verdienen om door jullie gedronken te worden.

We proberen ons zoveel mogelijk te onderscheiden van al onze leuke collega’s in Nederland door alles zelf te doen. Van het proeven en kiezen van de bieren, het spreken met de mensen achter ieder bier, het zelf rechtstreeks importeren, en het zelf zo efficient mogelijk weer tot bij jullie aan huis te krijgen… En dat wereldwijd!!

Sante, proost, schol, geniet..