Skip to content

Voor 16:00 besteld, volgende dag bezorgd | Gratis verzending vanaf €70,- in NL | Gratis verzending vanaf €100,- in DE en BE

Brouwerijen

Duvel Moortgat

De brouwerij bestaat inmiddels al 150 jaar en is 4 generaties lang een echte familiebrouwerij. In de jaren 1950-1990 dronk men hoofdzakelijk pils en verdwenen erg veel biersoorten een voor een uit het assortiment.

Lees meer...

Brasserie de la Mule

Na vele jaren heeft Schaarbeek weer een brouwerij. De laatst actieve brouwerij die Schaarbeek kende was brouwerij Roelants. Gesloten in 1960. Sinds 2020 heeft Schaarbeek weer een brouwerij.

Lees meer...

Bekijk de bieren

Dok Brewing

Dat België meer in huis heeft dan enkel de klassieke bierstijlen bewijst DOK brewing. Deze in Gent gevestigde brouwerij brouwt bier zonder de Belgische ‘legacy’ uit het oog te verliezen.

Lees meer...

Bekijk de bieren

Newbarns

Newbarns. Brewers of Leith. Bieren zo clean als een ziekenhuis, maar dan zonder de geur van een ziekenhuis en zo crisp als een frisse doch mooie morgenstond.

Lees meer...

Bekijk de bieren

Piggy Brewing

Piggy Brewing is a craft brewery created in 2016. The brewery is a result of several years brewing in the garage beers they could not find in France yet, at the time.

Lees meer...

Bekijk de bieren

Frontaal Brouwerij

Frontaal staat al sinds hun prille begin aangesloten op de tapkranen bij Foeders. Onmiddellijk werden onze gasten enthousiast van de IPA’s en Barrel Aged bieren van Frontaal.

Lees meer...

Bekijk de bieren

Epochal Barrel Fermented Ales

Epochalis een new-school brouwerij met old-school vatgerijpte bieren. Ze bestaan sinds juni 2021. Door onze vrienden van Koelship Yard in Glasgow wisten wij onmiddellijk van hun bestaan en kunnen wij jullie hun allereerste bieren reeds aanbieden.

Lees meer...

Bekijk de bieren

Burning Sky

Burning Sky is een schitterende brouwerij, gelegen in het zuiden van Engeland. Ze vonden de inspiratie voor het brouwen van hun bieren in België.

Lees meer...

Bekijk de bieren

Brasserie De La Senne, of De Zennebrouwerij

We kunnen het ons vandaag de dag nog moeilijk voorstellen, maar nog niet eens zo heel lang geleden was de Brasserie De La Senne bij de opstart slechts de 2de (!) brouwerij uit Brussel.

Lees meer...

Bekijk de bieren
Sluiten (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Ben je 18 jaar of ouder?

Geen 18 geen alcohol. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18.

Ja

Search

Toegevoegd aan winkelmand