Skip to content

Voor 16:00 besteld, volgende dag bezorgd | Gratis verzending vanaf €70,- in NL | Gratis verzending vanaf €100,- in DE en BE

Brouwerij / Newbarns

Newbarns

Newbarns. Brewers of LeithBieren zo clean als een ziekenhuis, maar dan zonder de geur van een ziekenhuis en zo crisp als een frisse doch mooie morgenstond. Kwalitatief goed gebrouwen bier zonder tierelatijn. Recht toe recht aan pale ales, lagers, stouts etc. Maak kennis met Newbarns.

Newbarns is begonnen als een ‘Gypsy’ brouwerij. De oprichters van Newbarns kennen elkaar van de Londonse brouwscene. Ook niet de minste brouwscene; de basis ligt bij The Kernel, Siren en Beavertown. Met de brouwkunsten en kennis zit het spik en span. Vanuit de liefde voor bier, kwaliteit en visie is Newbarns ontstaan.

De eerste batches bier werden gebrouwen bij bevriende brouwers. Op deze manier konden zij een start maken tijdens de corona pandemie. Door het grote netwerk van de brouwers werden de bieren snel verkocht. Zelfs nog voor het gebrouwen werd. Sinds herfst 2020 hebben zij beschikking over hun eigen brouwerij met pub. De ketels van Newbarns staan in Leith, Schotland. Voor drie van de vier oprichters is het een ‘coming home’.

Het doel van de brouwers is om bier te brouwen én op de markt te brengen waar herkenbaarheid inzit, maar dan net even specialer en voller qua smaak. Door het gebruik van kwaliteits ingrediënten en kennis kunnen zij dit. Dit is ook te proeven. Bieren die vol van smaak zijn ondanks dat sommige bieren van Newbarns laag in alcoholpercentage zitten.

Goed bier drinken en de volgende ochtend gewoon sporten? Newbarns is dan jouw bier!

Sluiten (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Ben je 18 jaar of ouder?

Geen 18 geen alcohol. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18.

Ja

Search

Toegevoegd aan winkelmand