Skip to content

Voor 16:00 besteld, volgende dag bezorgd | Gratis verzending vanaf €70,- in NL | Gratis verzending vanaf €100,- in DE en BE

Brouwerij / Frontaal Brouwerij

Frontaal staat al sinds hun prille begin aangesloten op de tapkranen bij Foeders. Onmiddellijk werden onze gasten enthousiast van de IPA’s en Barrel Aged bieren van Frontaal.
 
We zijn persoonlijk bevriend met de hele crew achter Frontaal en hebben ze op korte tijd gigantisch zien groeien. Het zijn erg toffe mensen, vol ideeen, vol goede energie.
 
Ook bij Het Lagerhuys trokken we deze lijn door. Tijdens ons proefdinner, nog voor we officieel open gingen, was Frontaal uitgenodigd.
 
We pairden een bier van hen, de Juice Punch, met een creatie van onze chef. Dit was de voorloper en test voor ons Biere Gourmand menu, wat we nu dagelijks serveren in Het Lagerhuys.
 
Met Foeders Online zetten wij deze samenwerking door en we zullen dan ook altijd de nieuwste releases bij de mensen thuis bezorgen.
 
Om de mensen kennis te maken met Brouwerij Frontaal hebben we een pakket samengesteld altijd met genoeg bier en met een Gratis Tumbler Glas.
Sluiten (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Ben je 18 jaar of ouder?

Geen 18 geen alcohol. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18.

Ja

Search

Toegevoegd aan winkelmand