Skip to content

Voor 16:00 besteld, volgende dag bezorgd | Gratis verzending vanaf €70,- in NL | Gratis verzending vanaf €100,- in DE en BE

Brouwerij / Burning Sky

Burning Sky

Burning Sky is een schitterende brouwerij, gelegen in het zuiden van Engeland.

Ze vonden de inspiratie voor het brouwen van hun bieren in België. Als ik een beetje chargeer zou ik ze willen typeren als de De La Senne van de UK.

Ze blinken dus uit in het brouwen van meesterlijke “doordrinkbieren”, hebben een voorliefde voor traditionele bierstijlen en klassieke methodes. Ze hebben naast hun regular assortiment een voorliefde voor bieren gebrouwen met wilde gisten.

We zijn trots dat we een directe samenwerking hebben met deze brouwerij en vinden dat deze bieren door iedereen ontdekt en gedronken moeten worden. Wereldwijd wordt deze brouwerij gerespecteerd door collegabrouwers.

Hou jij van klassieke stijlen als Saison, Pale Ale, Porter, … en vatgerijpte wilde bieren (Barrel Aged Wild Ales om het fancy te laten klinken), dan mogen deze bieren niet ontbreken in jouw koel- of klimaatkast. Burning Sky behoort in dit segment tot de internationale wereldtop. Ik ben er zo lyrisch over dat ik er maar een pleonasme tegenaan gooi. (Nationale wereldtop zou een beetje belachelijk zijn, nietwaar).

Bestel het, proef het, waardeer het, geniet ervan, repeat.

Sluiten (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Ben je 18 jaar of ouder?

Geen 18 geen alcohol. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18.

Ja

Search

Toegevoegd aan winkelmand