nl en
FOEDERS brengt bijzondere bieren bij je thuis!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Stijlen / Wilde bieren /

Boon Oude Geuze

Boon Oude Geuze
Boon Oude Geuze

Lambic Geuze | 7% | 25cl

Gewicht   

0,300 KG

Statiegeld

€ 0,10  

€ 1,85
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze Oude Geuze is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek. Gebrouwen uit 60% mout en 40% tarwe, rijpt het onder de benaming Lambiek op eikenhouten foeders. Oude Geuze bestaat voor 75% uit malse lambiek van gemiddeld 18 maanden oud en 25% karaktervolle lambiek van 3 jaar. Het bier wordt vermengd in een mengvat van 25.000 liter en het mengsel wordt koel bewaard. Om te bottelen wordt de geuze weer op gistingstemperatuur gebracht. De flessen worden in een geklimatiseerde kelder geplaatst, zodat de geuze kan nagisten op fles. Na enkele maanden rijping in de flessen krijgt deze geuze zijn fijne smaak. Na deze hergisting op fles krijgt het de benaming Oude Geuze Boon. Tip: Wilt u de botteldatum kennen? Trek dan van de houdbaarheidsdatum 20 jaar af. “Oude Geuze” is een door de E.U. beschermde benaming, die de authenticiteit van dit bier garandeert.

Informatie

Alcohol
7%
Inhoud
25cl
Stijl
Geuze
Herkomst
Belgie
Brouwer
Brouwerij Boon

Over ons

FOEDERS levert hoogwaardige bieren bij u thuis. We zijn gespecialiseerd in zeldzame bieren die soms in beperkte oplages worden geproduceerd.

Bedrijfsdetails

Foeders Online BV
Nieuwe Herengracht 123a
1011 SC AMSTERDAM

Ook bereikbaar via Whatsapp

Afhaaladres:
A. Hofmanweg 24-26
2031 BL Haarlem

KVK 78761352

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Ondanks dat we verzot zijn op ons assortiment lekkere biertjes, willen we je ook een cookie aanbieden. Deze gebruiken we om jou een nog gebruiksvriendelijkere shop-ervaring te kunnen bieden.

Leeftijdsgrens

Voor het gebruik van onze webwinkel en het plaatsen van bestellingen moet u minstens 18 jaar zijn.